Klik HIER voor de homepage van Tennis Factory

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Welkom bij APPROACH

LAARESSINGEL 60A 7514EV ENSCHEDE 053-4315350

VISIE EN MISSIE

VISIE TENNISORGANISATIE APPROACH

 

Approach wil kinderen vanaf de jongste leeftijd enthousiast maken voor de tennissport en hiervoor nauw samenwerken met de verenigingen en hun trainers in de regio.

 

Wij willen onze leerlingen de juiste technische aandachtspunten vanaf de eerste kennismaking met de tennissport aanreiken. Met name grepen, zwaaien en spelen vanuit controle en balans vinden wij essentieel.

 

Het opleiden van tennissers is een kwestie van lange adem, veel inzet en toewijding, omgaan met teleurstellingen en vooral doorzettingsvermogen. Onrust, bijvoorbeeld door te veel naar resultaat en niet naar het proces te kijken werkt belemmerend. Wij hebben vertrouwen in onze leerlingen en vragen van ouders en leerlingen ditzelfde vertrouwen terug.

 

De stappen op de tennisladder neem je sport voor sport. Niet te snel boven je nivo gaan spelen en trainen, pas als je regionaal bij de beteren hoort speel je nationaal, hetzelfde geldt voor de stap van nationaal naar internationaal tennis.

 

Trainen doe je voor het merendeel in groepen; hierbij is het het beste om gemiddeld 1 keer boven, 1 keer op en 1 keer onder je nivo (als kartrekker) te trainen.

 

Het nemen van je eigen verantwoordelijkheid vinden wij voor al onze spelers en trainers erg belangrijk.  “An excuse is like an ass, everbody has one”.

 

MISSIE TENNISORGANISATIE APPROACH

 

Uiteindelijk streven we er naar om elke speler zijn of haar plafond te helpen bereiken en niet alleen te groeien als sporter maar ook als mens.

 

Daarnaast willen wij als aanjager van het regionale tennis fungeren, niet alleen via onze opleiding maar ook door de organisatie van allerlei toernooien en events (van ROGG tot Future), en hierdoor onze bijdrage leveren aan het totale Nederlandse Tennis.

 

LAATSTE NIEUWS

Momenteel geen nieuws

Approach - we make talents work

Approach - we make talents workKlik op de afbeelding voor onze brochure met álles over onze Approach.

Geen mededelingen